Fastighetsbolag som har fastigheter i Sundbyberg

Annons:
I Sundbyberg finns det 7 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Sundbyberg. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Sundbyberg. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Sundbyberg så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Sundbyberg så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Sundbyberg så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Sundbyberg. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Sundbyberg har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Stockholm.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Sundbyberg

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Sundbyberg har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Sundbyberg. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Sundbyberg du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Sundbyberg kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Sundbyberg om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Sundbyberg. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Sundbyberg som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Stockholm.

AU Larsson Trading AB
Landsv. 71
172 65 Sundbyberg


Byggnads AB Abacus
Landsv. 47
172 65 Sundbyberg


Fastighets AB Förvaltaren
Kavalleriv. 24
174 58 Sundbyberg


Fastighetsbyrån Frösunda
Stationsg. 2
172 68 SUNDBYBERG


Fastighetsbyrån Sundbyberg
Stationsg. 2
172 68 SUNDBYBERG


Hem & Hus Sundström AB
Vinterg. 2
172 69 Sundbyberg


Vega Fastigheter AB
Vegag. 4
172 34 Sundbyberg

Annons:

Fastighetsägare i Sundbyberg

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Sundbyberg. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Sundbyberg från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Sundbyberg som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Sundbyberg.

Fastighetsmäklare i Sundbyberg

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Sundbyberg så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Sundbyberg från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Sundbyberg riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Sundbyberg

Sundbybergs kommun eller Sundbybergs stad är en kommun i Stockholms län. Den kommunala administrationen är belägen i stadsdelen Hallonbergen. Kommunens tätbebyggelse ingår i sin helhet i tätorten Stockholm. Sundbybergs kommun är Sveriges till ytan minsta.

Yta: 8,79 km2
Invånare: 46 110, år 2015

Här finns mer information om staden Sundbyberg.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.