Fastighetsbolag som har fastigheter i Stocksund

Annons:
I Stocksund finns det 13 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Stocksund. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Stocksund. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Stocksund så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Stocksund så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Stocksund så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Stocksund. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Stocksund har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Stockholm.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Stocksund

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Stocksund har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Stocksund. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Stocksund du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Stocksund kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Stocksund om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Stocksund. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Stocksund som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Stockholm.


Tranholmens Samfällighetsförening
Harmén Fastigheter, AB
B&A Bygg och Förvaltning AB
Brov


Bo Almqvist Fastighetsutveckling AB
Sturev. 28
182 74 Stocksund


Cityfastigheter Söderhamn AB
Villav. 20
182 79 STOCKSUND


E B T Byggnads AB
Bengt Färjares v. 9
182 77 STOCKSUND


Hasselö Sandskogs Samfällighetsförening
Rågv. 3
182 75 STOCKSUND


Hemer & Partners AB
Mörbyvägen
182 73 STOCKSUND


Ingel Rabenius Förvaltnings AB
Ringen 7
182 73 STOCKSUND


Intelfa Fastighet och Kapital AB
Stockholmsv. 94
182 74 Stocksund


Stockan AB
Stocksund
182 74 Stocksund


Strömsnäslogistik AB
Terrassv. 10
182 79 STOCKSUND


Xol Holding AB
Törnrosv. 18
182 75 STOCKSUND

Annons:

Fastighetsägare i Stocksund

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Stocksund. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Stocksund från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Stocksund som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Stocksund.

Fastighetsmäklare i Stocksund

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Stocksund så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Stocksund från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Stocksund riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Stocksund

Stocksund är en kommundel i Danderyds kommun vars bebyggelse huvudsakligen ingår som en del av tätorten Stockholm, belägen norr om Stockholm vid Lilla Värtan och Stocksundets norra strand. I kommundelen ingår även ön Tranholmen vars bebyggelse bildar en egen tätort.

Yta:
Invånare: , år

Här finns mer information om staden Stocksund.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.