Fastighetsbolag som har fastigheter i Stockholm

Annons:
I Stockholm finns det 9 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Stockholm. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Stockholm. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Stockholm så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Stockholm så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Stockholm så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Stockholm. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Stockholm har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Stockholm.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Stockholm

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Stockholm har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Stockholm. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Stockholm du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Stockholm kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Stockholm om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Stockholm. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Stockholm som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Stockholm.

Humlegården Fastigheter AB
Engelbrektsplan 1
114 14 Stockholm


Locum AB
Östgötag. 12 plan 8
104 62 STOCKHOLM


Olov Lindgren AB
Drottningg. 97
113 60 STOCKHOLM


Riksbyggen
Kungsbron 21
111 22 STOCKHOLM


Serafim Fastigheter AB
Biblioteksgatan 1
111 46 Stockholm


Statens fastighetsverk SFV
Jakobsgatan 20
111 52 Stockholm


TEKAB
Östgötag. 53
116 25 STOCKHOLM


Titania Bygg & VVS AB
Ernst Ahlgrens v. 1 -3
112 55 Stockholm


Wallenstam AB
Birger Jarlsg. 64
114 29 STOCKHOLM

Annons:

Fastighetsägare i Stockholm

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Stockholm. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Stockholm från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Stockholm som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Stockholm.

Fastighetsmäklare i Stockholm

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Stockholm så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Stockholm från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Stockholm riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Stockholm

Stockholm är Sveriges huvudstad samt landets kulturella, politiska, mediala och ekonomiska centrum. Det är Sveriges såväl som Nordens folkrikaste tätort. Stockholm började etableras 1187, enligt Visbyfranciskanernas bok till följd av att Svearikets dåvarande huvudort, Sigtuna, härjades av balter samma år.

Yta: 381,63 km2
Invånare: 1 372 565, år 2010

Här finns mer information om staden Stockholm.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.