Fastighetsbolag som har fastigheter i Stenhamra

Annons:
I Stenhamra finns det 13 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Stenhamra. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Stenhamra. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Stenhamra så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Stenhamra så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Stenhamra så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Stenhamra. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Stenhamra har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Stockholm.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Stenhamra

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Stenhamra har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Stenhamra. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Stenhamra du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Stenhamra kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Stenhamra om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Stenhamra. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Stenhamra som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Stockholm.


Nisseby Fastighets AB
UppgårdsvNissebys Fastighetsförvaltning
Alvikens Gårdsv. 15Runstenens Samfällighetsförening
FållvMäklarhuset Ekerö AB
08Stockbygården AB
Apelv. 25Klevbergets Anläggningssamfällighet nr II
Klevbergsv. 99


Klyvarestigens Samfällighetsförening
08 - 80 61 70Mäklarhuset Ekerö
08 - 560 446 63Qui Vivra Verra Investment AB
Gudmundv. 5 B
179 60 Stenhamra


Stenhamra Samfällighetsförening
Lupingränd 9 A
179 60 Stenhamra


Stockby Fastighetsutveckling AB
Galtuddsv. 16
179 62 Stenhamra


Stockby Oljesamfällighetsförening
Vidvik AB
Stenhamrav. 59
179 65 STENHAMRA

Annons:

Fastighetsägare i Stenhamra

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Stenhamra. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Stenhamra från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Stenhamra som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Stenhamra.

Fastighetsmäklare i Stenhamra

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Stenhamra så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Stenhamra från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Stenhamra riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Stenhamra

Stenhamra är en tätort i Ekerö kommun i Stockholms län på västra sidan av ön Färingsö i Mälaren. Mest känd är orten för sitt nedlagda stenbrott från 1800-talet med tillhörande brukssamhälle. I det nedlagda stenbrottet i gamla Stenhamra har en stor del av Stockholms gat- och kantsten brutits.

Yta: 290,85 hektar
Invånare: 3 336, år 2010

Här finns mer information om staden Stenhamra.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.