Fastighetsbolag som har fastigheter i Spånga

Annons:
I Spånga finns det 9 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Spånga. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Spånga. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Spånga så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Spånga så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Spånga så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Spånga. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Spånga har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Stockholm.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Spånga

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Spånga har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Spånga. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Spånga du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Spånga kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Spånga om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Spånga. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Spånga som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Stockholm.


Suellen AB
Drevkroken 35


Cure Fastighet Och Juridik AB
070 - 899 67 60Eg El & Energi AB
Stormgränd 10
163 51 SPÅNGA


Fastighetsbyrån Spånga
Stormbyv. 2 -4
163 55 SPÅNGA


Fastighetsägare i Järva Ideell Förening
Kämpingebacken 4
163 68 SPÅNGA


Haga Interiör & Fastighetsförvaltning i Solna AB
Stockeldsv. 19 A
163 44 SPÅNGA


Hagslätt Markservice AB
Norregöksv. 28
163 52 Spånga


Ippos Fastighetsservice HB
Mellingebacken 16
163 67 Spånga


Jamen AB
Skydraget 5
163 55 SPÅNGA

Annons:

Fastighetsägare i Spånga

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Spånga. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Spånga från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Spånga som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Spånga.

Fastighetsmäklare i Spånga

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Spånga så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Spånga från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Spånga riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Spånga

Spånga är samlingsnamnet för stadsdelarna inom Spånga-Tensta stadsdelsområde i Västerort inom Stockholms kommun. Centrala Spånga med Spånga station och intilliggande centrum ligger i stadsdelen Solhem, medan Spånga kyrka ligger i stadsdelen Tensta. Spånga-Tensta är ett stadsdelsområde i Västerort.

Yta:
Invånare: 39 082, år 2014

Här finns mer information om staden Spånga.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.