Fastighetsbolag som har fastigheter i Sorunda

Annons:
I Sorunda finns det 13 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Sorunda. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Sorunda. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Sorunda så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Sorunda så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Sorunda så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Sorunda. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Sorunda har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Stockholm.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Sorunda

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Sorunda har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Sorunda. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Sorunda du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Sorunda kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Sorunda om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Sorunda. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Sorunda som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Stockholm.


Vansta Kiosk Hb
Gläntanv. 4Free Time Allservice HB
RisslevSunnerby Vägförening
Gullvivev. 10Väggarövägens Samfällighetsförening
Blista 13Sorunda Fastighetsutveckling AB
Spångbro


Bgs Allteknik AB
Malmv. 4
148 96 Sorunda


Christian Pettersson Förvaltning AB
Fagersjö 43
148 96 Sorunda


Energywise Nordic
Hoxlav. 3 C
148 70 Sorunda


Hoxlabackens Samfällighetsfören
Hoxlabacken 3
148 70 Sorunda


Martin Baggesvärd
Frölunda 17
148 96 Sorunda


Skärlinge Samfällighetsförening
Skärlinge
148 97 SORUNDA


Svalsta Samfällighetsförening
Svalsta 18
148 97 SORUNDA


Åkergläntan AB
Åkerby 12
148 97 SORUNDA

Annons:

Fastighetsägare i Sorunda

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Sorunda. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Sorunda från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Sorunda som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Sorunda.

Fastighetsmäklare i Sorunda

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Sorunda så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Sorunda från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Sorunda riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Sorunda

Sorunda är en tätort i Nynäshamns kommun bestående av flera mindre byar där även Sorunda kyrka ligger, sockenkyrka i Sorunda socken. Nära kyrkan ligger en tingshög.

Yta: 110,32 hektar
Invånare: 1 307, år 2010

Här finns mer information om staden Sorunda.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.