Fastighetsbolag som har fastigheter i Solna

Annons:
I Solna finns det 10 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Solna. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Solna. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Solna så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Solna så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Solna så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Solna. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Solna har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Stockholm.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Solna

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Solna har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Solna. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Solna du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Solna kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Solna om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Solna. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Solna som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Stockholm.

Daniel Klasson Fastighet AB
Greta Garbos v. 18
169 40 SOLNA


Fabege AB
Pyramidv. 7
169 56 Solna


Fastighetsbyrån Solna
Solna Torg 13
171 45 SOLNA


H2M Fastighetsteknik AB
Englundav. 9
171 41 SOLNA


Nordstaden Stockholm AB
Storg. 45
171 52 SOLNA


PB teknik AB
Vretenv. 2
171 54 SOLNA


Peab
Gårdsv. 6
169 70 Solna


Solporten Fastighets AB
Forngränd 1
169 68 SOLNA


VärderingsHuset Småhus AB
Wiboms v. 23
171 60 Solna


Wåhlin Fastigheter AB
Anderstorpsv. 4
171 51 Solna

Annons:

Fastighetsägare i Solna

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Solna. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Solna från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Solna som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Solna.

Fastighetsmäklare i Solna

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Solna så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Solna från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Solna riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Solna

Solna kommun eller Solna stad är en kommun i Stockholms län, belägen strax norr om Stockholms innerstad. Centralort är Solna. Kommunens område motsvarar huvuddelen av Solna socken och en mindre del av Spånga socken. Vid kommunreformen 1862 bildades i dessa socknar Solna och Spånga landskommuner.

Yta: 20,01 km2
Invånare: 76 158, år 2015

Här finns mer information om staden Solna.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.