Fastighetsbolag som har fastigheter i Sollentuna

Annons:
I Sollentuna finns det 6 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Sollentuna. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Sollentuna. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Sollentuna så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Sollentuna så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Sollentuna så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Sollentuna. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Sollentuna har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Stockholm.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Sollentuna

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Sollentuna har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Sollentuna. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Sollentuna du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Sollentuna kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Sollentuna om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Sollentuna. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Sollentuna som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Stockholm.

Advokat Eva Möller AB
Tingsv. 19
191 61 SOLLENTUNA


Arne Johnson Förvaltning AB
Orrv. 26
192 55 SOLLENTUNA


Fastighetsbyrån Sollentuna
Sollentunav. 49
191 40 Sollentuna


Kgk Fastigheter Lunda AB
Hammarbacken 8
191 49 SOLLENTUNA


Sollentuna Gården AB
Kyrkv. 1
192 72 Sollentuna


Sollentunahem, AB
Malmv. 10
191 61 SOLLENTUNA

Annons:

Fastighetsägare i Sollentuna

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Sollentuna. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Sollentuna från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Sollentuna som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Sollentuna.

Fastighetsmäklare i Sollentuna

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Sollentuna så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Sollentuna från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Sollentuna riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Sollentuna

Sollentuna kommun är en kommun i Stockholms län. Kommunförvaltningen är belägen i Tureberg (en del av tätorten Stockholm). Kommunens område motsvarar huvuddelen av Sollentuna socken och en mindre del av Spånga socken där Sollentuna och Spånga landskommuner bildades vid kommunreformen 1862.

Yta: 55,83 km2
Invånare: 70 251, år 2015

Här finns mer information om staden Sollentuna.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.