Fastighetsbolag som har fastigheter i Södertälje

Annons:
I Södertälje finns det 10 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Södertälje. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Södertälje. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Södertälje så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Södertälje så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Södertälje så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Södertälje. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Södertälje har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Stockholm.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Södertälje

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Södertälje har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Södertälje. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Södertälje du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Södertälje kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Södertälje om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Södertälje. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Södertälje som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Stockholm.

CJ Curt Carlsson AB
070 - 535 04 85Cityfastigheter L. Lindh AB
Industriv. 21
151 38 SÖDERTÄLJE


FASEMA
Klockarv. 94
151 62 Södertälje


Förvaltningsaktiebolaget Volatilitet Hol
Gästgivareg. 1
151 71 Södertälje


HSB Södertälje
Järnag. 6
151 72 SÖDERTÄLJE


Peab
Brunnsängsv. 20
152 42 SÖDERTÄLJE


Städbolaget SKIAB
Birkav. 21
152 41 Södertälje


Telge Bostäder AB
Storg. 42
151 36 SÖDERTÄLJE


Telge Fastigheter AB
Storg. 42
151 36 SÖDERTÄLJE


Telge Hovsjö AB
08 - 550 221 00


Annons:

Fastighetsägare i Södertälje

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Södertälje. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Södertälje från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Södertälje som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Södertälje.

Fastighetsmäklare i Södertälje

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Södertälje så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Södertälje från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Södertälje riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Södertälje

Södertälje är en tätort i landskapet Södermanland, Stockholms län och centralort i Södertälje kommun. Första gången Södertälje omnämndes i de historiska källorna var år 1070 av Adam av Bremen då han i sitt verk Gesta Hammaburgensis Ecclesiae pontificum omnämner platsen i en beskrivning av vägen mellan Skara och Birka.

Yta: 2 584,45 hektar
Invånare: 64 619, år 2010

Här finns mer information om staden Södertälje.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.