Fastighetsbolag som har fastigheter i Sköndal

Annons:
I Sköndal finns det 9 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Sköndal. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Sköndal. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Sköndal så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Sköndal så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Sköndal så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Sköndal. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Sköndal har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Stockholm.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Sköndal

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Sköndal har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Sköndal. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Sköndal du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Sköndal kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Sköndal om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Sköndal. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Sköndal som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Stockholm.


SVERBE Förvaltning AB
SemmelvE4-Byggtjänst AB
Saffransv


Aa Mark och Fastighetsservice
Bagarfruv. 77
128 66 SKÖNDAL


Actina Syd AB
Bogårdsv. 45 B
128 62 SKÖNDAL


Aphos Förvaltnings AB
Bogårdsv. 25
128 62 SKÖNDAL


Peab Drift & Underhåll i Stockholm AB
Kvastv. 17
128 62 SKÖNDAL


Selberg & Warnie AB
Gråhundsv. 20
128 62 SKÖNDAL


Simson Fastigheter AB
Diakongränd 12
128 68 SKÖNDAL


Toresunds-Edeby Samfällighetsförening
Bengt Bagares Gränd 2 C
128 66 SKÖNDAL

Annons:

Fastighetsägare i Sköndal

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Sköndal. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Sköndal från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Sköndal som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Sköndal.

Fastighetsmäklare i Sköndal

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Sköndal så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Sköndal från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Sköndal riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Sköndal

Sköndal är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun och ligger inom Farsta stadsdelsområde. Stadsdelen bildades 1926 och gränsar till Farsta, Hökarängen, Gubbängen, Skarpnäcks Gård, Orhem och Larsboda. I trakten finns gravfält som troligen härrör från före vikingatiden.

Yta: 307 ha
Invånare: 7585, år 2012

Här finns mer information om staden Sköndal.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.