Fastighetsbolag som har fastigheter i Skogås

Annons:
I Skogås finns det 13 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Skogås. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Skogås. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Skogås så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Skogås så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Skogås så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Skogås. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Skogås har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Stockholm.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Skogås

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Skogås har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Skogås. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Skogås du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Skogås kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Skogås om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Skogås. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Skogås som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Stockholm.


Andreas Lindqvist Fastighetsförmedling AB
Kabarév


08 Konsult AB
Lyftkransv. 5
142 50 SKOGÅS


B.G. Hansson AB
Speditionsv. 35
142 50 SKOGÅS


Brangå Bygg & Trä AB
Lissmav.
142 91 Skogås


Claes Westerlund Byggnad AB
Slipstensv. 15
142 50 SKOGÅS


Gräsvretens FastighetsAB
Lagerv. 15
142 91 Skogås


Gunflex AB
Speditionsv. 17
142 50 SKOGÅS


Jf Konsulter AB
Skogåsplan 9
142 30 SKOGÅS


Kåhre Fastigheter AB
G. Dalaröv. 13
142 52 SKOGÅS


Matenco Fastighets AB
Fräsarv. 38
142 50 SKOGÅS


Sällströms Kök & Entreprenad AB
Enkröksv. 13
142 51 Skogås


SåcAB Förvaltning AB
Fräsarv. 18
142 50 SKOGÅS


Trångsunds Trädgårds & Fastighetsservice
Loftv. 12
142 35 Skogås

Annons:

Fastighetsägare i Skogås

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Skogås. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Skogås från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Skogås som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Skogås.

Fastighetsmäklare i Skogås

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Skogås så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Skogås från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Skogås riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Skogås

Skogås är en kommundel i Huddinge kommun, Stockholms län vars bebyggelse till större delen ingår i Stockholms tätort. Skogås har en areal på 11,7 km² med 14 006 invånare (31 december 2013). Skogås ligger i Huddinges nordöstra del och gränsar i norr och väster till Trångsund och i öster till sjön Drevviken, där vissa delar av vattenområdet ingår.

Yta: 11,7 hektar
Invånare: 13 783, år 2011

Här finns mer information om staden Skogås.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.