Fastighetsbolag som har fastigheter i Skarpnäck

Annons:
I Skarpnäck finns det 4 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Skarpnäck. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Skarpnäck. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Skarpnäck så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Skarpnäck så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Skarpnäck så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Skarpnäck. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Skarpnäck har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Stockholm.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Skarpnäck

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Skarpnäck har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Skarpnäck. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Skarpnäck du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Skarpnäck kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Skarpnäck om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Skarpnäck. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Skarpnäck som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Stockholm.

Fastighet AB Bandax
Flygfältsg. 8
128 30 Skarpnäck


Lundéns Elkonsult AB
Flygfältsg. 6 A
128 30 Skarpnäck


Nallebo AB
Sekreterarbacken 18
128 38 Skarpnäck


RIBA AB
Horisontv. 26
128 34 Skarpnäck

Annons:

Fastighetsägare i Skarpnäck

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Skarpnäck. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Skarpnäck från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Skarpnäck som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Skarpnäck.

Fastighetsmäklare i Skarpnäck

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Skarpnäck så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Skarpnäck från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Skarpnäck riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Skarpnäck

Skarpnäcks gård är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Flaten, Orhem, Sköndal, Gubbängen, Gamla Enskede, Enskededalen, Kärrtorp, Bagarmossen samt till Älta i Nacka kommun. Antalet invånare uppgår till cirka 11 000. Stadsdelen bildades 1963 av de tidigare stadsdelarna Pungpinan och Skarpnäck.

Yta: 283 hektar
Invånare: 11086, år 2010

Här finns mer information om staden Skarpnäck.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.