Fastighetsbolag som har fastigheter i Skärholmen

Annons:
I Skärholmen finns det 10 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Skärholmen. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Skärholmen. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Skärholmen så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Skärholmen så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Skärholmen så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Skärholmen. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Skärholmen har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Stockholm.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Skärholmen

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Skärholmen har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Skärholmen. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Skärholmen du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Skärholmen kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Skärholmen om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Skärholmen. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Skärholmen som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Stockholm.

Bygglovarkitekten Bo Fridström
Fiskarholmsgränd 7
127 41 SKÄRHOLMEN


Card Fastigheter AB
Murmästarv. 21
127 35 Skärholmen


Digeal AB
Eksätrav. 392
127 37 Skärholmen


Global Assistans Förvaltning Sweden AB
Stångholmsbacken 7
127 40 Skärholmen


HSB Bostadsrättsföreningen Vårberg
Båtholmsbacken 11
127 42 Skärholmen


Kjellssons Städ & Fastighetsservice HB
Stångholmsbacken 56
127 40 Skärholmen


M L Mark & Fastighetsservice AB
Laxholmsbacken 70
127 42 Skärholmen


Nybrofabriken Förvaltningsaktiebolag
Estbrötev. 14
127 41 SKÄRHOLMEN


Tomas Mäklarbyrå AB
Sätra Torg 18 -20
127 38 SKÄRHOLMEN


Wahlberg Hem Och Trädgård
Falkholmsgränd 37
127 46 Skärholmen

Annons:

Fastighetsägare i Skärholmen

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Skärholmen. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Skärholmen från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Skärholmen som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Skärholmen.

Fastighetsmäklare i Skärholmen

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Skärholmen så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Skärholmen från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Skärholmen riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Skärholmen

Skärholmen är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Sätra och Vårberg, till Segeltorp, Kungens kurva och Vårby i Huddinge kommun samt till Ekerö kommun. Ytan uppgår till 189 hektar land och 4 hektar vatten. Skärholmen och Vårberg överfördes från Huddinge kommun 1963.

Yta: 189 hektar
Invånare: 8488, år 2014

Här finns mer information om staden Skärholmen.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.