Fastighetsbolag som har fastigheter i Skå

Annons:
I Skå finns det 13 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Skå. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Skå. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Skå så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Skå så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Skå så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Skå. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Skå har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Stockholm.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Skå

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Skå har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Skå. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Skå du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Skå kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Skå om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Skå. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Skå som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Stockholm.


R.Bjursten Entreprenad & Service
Glasmästarens väg 6Enlunda Fastighets AB
Färentunav. 65Kumla By Samfällighetsförening
Kumla Byv. 6Höglunda Samfällighetsförening
HöglundavägenGoy Moon Properties AB
KumlaSkå Ekeby Samfällighetsfören
EkebySvanhagen Fastigheter AB
SvanhagenMälarö Fastighetshus ABReda Företagen HB
Tureholmsvägen 145
179 75 SKÅ


Skå Fastigheter AB
Strandhem
179 75 SKÅ


Skå Konsult AB
Kumlav. 42
179 75 SKÅ


Spannfod AB
Skå Kyrkväg 27
179 75 SKÅ


Viiper Transport AB
Fågelängsv. 15
179 75 SKÅ

Annons:

Fastighetsägare i Skå

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Skå. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Skå från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Skå som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Skå.

Fastighetsmäklare i Skå

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Skå så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Skå från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Skå riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Skå

Skå socken i Uppland ingick i Färentuna härad och är sedan 1971 en del av Ekerö kommun, från 2016 inom Färingsö distrikt. Skå socken ligger väster om Stockholm på södra Färingsö med Långtarmen i söder och Mörbyfjärden i öster. Socknen har odlad slättbygd som omväxlar med höjder speciellt i väster.

Yta: 19 km2
Invånare: 738, år 1952

Här finns mer information om staden Skå.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.