Fastighetsbolag som har fastigheter i Sigtuna

Annons:
I Sigtuna finns det 1 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Sigtuna. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Sigtuna. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Sigtuna så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Sigtuna så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Sigtuna så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Sigtuna. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Sigtuna har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Stockholm.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Sigtuna

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Sigtuna har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Sigtuna. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Sigtuna du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Sigtuna kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Sigtuna om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Sigtuna. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Sigtuna som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Stockholm.

Mäklarhuset Sigtunamäklaren AB
Stora g. 54 A
193 30 SIGTUNA

Annons:

Fastighetsägare i Sigtuna

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Sigtuna. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Sigtuna från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Sigtuna som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Sigtuna.

Fastighetsmäklare i Sigtuna

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Sigtuna så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Sigtuna från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Sigtuna riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Sigtuna

Sigtuna är en tätort i Sigtuna kommun i Stockholm. Sigtuna ligger vid Mälaren och grundades av Erik Segersäll runt år 980. Sigtuna var den första egentliga staden i dåvarande Sverige och sedan säte för den förste kristne kungen, Olof Skötkonung, som här lät slå de första svenska mynten.

Yta: 456,66 hektar
Invånare: 8444, år 2010

Här finns mer information om staden Sigtuna.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.