Fastighetsbolag som har fastigheter i Segersäng

Annons:
I Segersäng finns det 2 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Segersäng. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Segersäng. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Segersäng så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Segersäng så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Segersäng så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Segersäng. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Segersäng har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Stockholm.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Segersäng

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Segersäng har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Segersäng. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Segersäng du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Segersäng kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Segersäng om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Segersäng. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Segersäng som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Stockholm.


Geja Trading HB
Släntv. 1


Segersängs Samfälighetsförening
Tärnslingan 12
148 40 Segersäng

Annons:

Fastighetsägare i Segersäng

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Segersäng. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Segersäng från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Segersäng som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Segersäng.

Fastighetsmäklare i Segersäng

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Segersäng så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Segersäng från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Segersäng riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Segersäng

Segersäng är en tätort i Nynäshamns kommun i Stockholms län. När Nynäsbanan öppnades år 1901 inrättades en station med namnet Sorunda. Denna namnändrades 1917 till Segersäng och flyttades också cirka 100 meter.

Yta: 56,12 hektar
Invånare: 608, år 2010

Här finns mer information om staden Segersäng.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.