Fastighetsbolag som har fastigheter i Segeltorp

Annons:
I Segeltorp finns det 10 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Segeltorp. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Segeltorp. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Segeltorp så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Segeltorp så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Segeltorp så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Segeltorp. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Segeltorp har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Stockholm.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Segeltorp

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Segeltorp har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Segeltorp. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Segeltorp du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Segeltorp kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Segeltorp om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Segeltorp. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Segeltorp som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Stockholm.


Keyser-Fastigheter AB
Mälarv


Hasselstigens Samfällighetsförening
Hasselstigen 38
141 71 SEGELTORP


Huddinge Bobutik AB
Slåtterv. 23 B
141 70 Segeltorp


Jan Stigen Fastighetsbyrå AB
Häradsv. 145
141 72 Segeltorp


SAT Center Sweden AB
Vävarev. 9
141 74 Segeltorp


Stockholmsmäklarna Sundberg & Partner AB
Häradsv. 119
141 72 Segeltorp


Tann-Ina Invest AB
G. Södertäljev. 159
141 70 Segeltorp


VALVIA FASTIGHETER AB
Ekhagsv. 15
141 71 SEGELTORP


VALVIA HB
Ekhagsv. 15
141 71 SEGELTORP


Westman Måleri & Fastighetsservice AB
Hagv. 50
141 70 Segeltorp

Annons:

Fastighetsägare i Segeltorp

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Segeltorp. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Segeltorp från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Segeltorp som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Segeltorp.

Fastighetsmäklare i Segeltorp

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Segeltorp så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Segeltorp från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Segeltorp riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Segeltorp

Segeltorp är en kommundel i Huddinge kommun, Stockholms län och en del av tätorten Stockholm. Det är också en postort med ungefär samma avgränsning. Segeltorp ligger i kommunens nordvästliga del på gränsen mot Stockholms kommun. Segeltorp består av sex delområden: Jakobslund, Smista, Juringe, Kråkvik, Kolartorp och Kungens kurva.

Yta: 11,2 km2
Invånare: 11 870, år 2011

Här finns mer information om staden Segeltorp.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.