Fastighetsbolag som har fastigheter i Saltsjöbaden

Annons:
I Saltsjöbaden finns det 12 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Saltsjöbaden. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Saltsjöbaden. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Saltsjöbaden så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Saltsjöbaden så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Saltsjöbaden så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Saltsjöbaden. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Saltsjöbaden har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Stockholm.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Saltsjöbaden

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Saltsjöbaden har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Saltsjöbaden. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Saltsjöbaden du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Saltsjöbaden kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Saltsjöbaden om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Saltsjöbaden. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Saltsjöbaden som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Stockholm.


Sundmark Förvaltning AB
ByvConstant Förvaltning I Stockholm AB
Gräsandsg. 29


BTA Fastigheter
Vikingav. 17 C
133 33 SALTSJÖBADEN


Brickhouse Fastighetsutveckling AB
Friggastigen 4
133 38 Saltsjöbaden


KB Josefina-Ib
Fisksätrav. 30
133 42 SALTSJÖBADEN


Latitude 59 AB
Mäklargruppen Hall & Måsén HB
Vinterbrinksv. 9 A
133 32 Saltsjöbaden


Qusthus i Helsingborg AB
Ringv. 65
133 35 SALTSJÖBADEN


Saltis Fastighetsmäkleri AB
Skogsöv. 8
133 33 SALTSJÖBADEN


Saltsjöbadens Städ- & Fastighetsservice, AB
Ljuskärrsv. 65
133 31 SALTSJÖBADEN


Saltsjöbadsmäklarna AB
Skyttev. 18
133 36 Saltsjöbaden


Sundmarks Fastighetsförvaltning
Byv. 14
133 34 Saltsjöbaden

Annons:

Fastighetsägare i Saltsjöbaden

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Saltsjöbaden. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Saltsjöbaden från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Saltsjöbaden som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Saltsjöbaden.

Fastighetsmäklare i Saltsjöbaden

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Saltsjöbaden så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Saltsjöbaden från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Saltsjöbaden riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Saltsjöbaden

Saltsjöbaden är en tätort i Nacka kommun inom kommundelen Saltsjöbaden/Fisksätra. Saltsjöbaden omfattar Neglingeön, en halvö på cirka 75 hektar som ligger mellan Baggensfjärden och Neglingeviken och är förenad med fastlandet genom ett näs vid Rösunda.

Yta: 541,94 hektar
Invånare: 9 491, år 2010

Här finns mer information om staden Saltsjöbaden.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.