Fastighetsbolag som har fastigheter i Saltsjö-Boo

Annons:
I Saltsjö-Boo finns det 13 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Saltsjö-Boo. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Saltsjö-Boo. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Saltsjö-Boo så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Saltsjö-Boo så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Saltsjö-Boo så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Saltsjö-Boo. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Saltsjö-Boo har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Stockholm.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Saltsjö-Boo

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Saltsjö-Boo har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Saltsjö-Boo. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Saltsjö-Boo du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Saltsjö-Boo kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Saltsjö-Boo om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Saltsjö-Boo. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Saltsjö-Boo som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Stockholm.

AFF Aktiv Fastighetsförvaltning i Nacka AB
Utövägen 29
132 30 Saltsjö


BSMM Byggkontroll
Montelius v. 4
132 40 SALTSJÖ-BOO


Beautiful Apartments
Edöv. 2
132 30 Saltsjö


CGT Metall AB
Sprängarv. 4
132 38 Saltsjö


Din Jurist Stockholm AB
Nimrodsv. 4
132 35 SALTSJÖ-BOO


Eli Keller AB
Risv. 46
132 37 SALTSJÖ-BOO


Grävlingsberg Fastighet AB
Grävlingsbergsv. 9
132 37 SALTSJÖ-BOO


Hydraullego AB
Värmdöv. 724
132 35 SALTSJÖ-BOO


Lindbergs Fastighetsservice
Hasseluddsv. 174 B
132 39 SALTSJÖ-BOO


Lundgren Takvård
Värmdöv. 738
132 35 SALTSJÖ-BOO


Nacka Last & Transport AB
Svarvarv. 9
132 38 Saltsjö


Stadis HB
Talluddsv. 56
132 48 SALTSJÖ-BOO


T Hammarbäck Consulting AB
Kompassv. 15
132 46 SALTSJÖ-BOO

Annons:

Fastighetsägare i Saltsjö-Boo

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Saltsjö-Boo. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Saltsjö-Boo från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Saltsjö-Boo som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Saltsjö-Boo.

Fastighetsmäklare i Saltsjö-Boo

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Saltsjö-Boo så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Saltsjö-Boo från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Saltsjö-Boo riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Saltsjö-Boo

Boo är en tätort i Nacka kommun inom kommundelen Boo belägen på västra delen av ön Värmdö öster om Skurusundet. De äldsta kända namnen på Boo-trakten är Hargsö, Övre Orminge och Yttre Orminge, som under vikingatiden var tre separata öar.

Yta: 1 625,93 hektar
Invånare: 24 052, år 2010

Här finns mer information om staden Saltsjö-Boo.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.