Fastighetsbolag som har fastigheter i Rosersberg

Annons:
I Rosersberg finns det 13 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Rosersberg. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Rosersberg. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Rosersberg så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Rosersberg så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Rosersberg så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Rosersberg. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Rosersberg har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Stockholm.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Rosersberg

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Rosersberg har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Rosersberg. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Rosersberg du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Rosersberg kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Rosersberg om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Rosersberg. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Rosersberg som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Stockholm.


Kimstalund 1:4 Fastigheter AB
Kimstalund 377Vantarboda Va-Samfällighetsförening
Vantarboda 104Baramix AB
KungsvSigtuna Rosersberg Fastighetsutveckling AB
StålgScanpalm Fastigheter AB
Blyg. 5Norrstjärna Samfällighetsförening
SkånelaAB Mårtenstorp
Rosersbergsv. 19


Clevnert Fastighetsmäkleri AB, Lars
Skånela Harg 482
195 96 Rosersberg


Datacenter I Rosersberg AB
Metallv. 62
195 72 Rosersberg


Kilenkrysset AB
Stålg. 1 A
195 72 Rosersberg


Slottsvägen Fastigheter AB
Slottsv. 15
195 71 ROSERSBERG


Va-Kontroll I Nacka AB
Rosersbergsv. 36
195 71 ROSERSBERG


Vallstanäsvägens Samfällighetsförening
Vallstanäsv. 73 B
195 70 Rosersberg

Annons:

Fastighetsägare i Rosersberg

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Rosersberg. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Rosersberg från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Rosersberg som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Rosersberg.

Fastighetsmäklare i Rosersberg

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Rosersberg så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Rosersberg från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Rosersberg riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Rosersberg

Rosersberg är en tätort i Sigtuna kommun som ligger mellan Märsta och Upplands Väsby. Strax utanför tätorten finns Rosersbergs slott, Anstalten Storboda, Räddningsskolan i Rosersberg.[2] och ett stort industriområde med bl.a. logistikcenter, kombiterminal och postterminal.

Yta: 183,62 hektar
Invånare: 1 671, år 2010

Här finns mer information om staden Rosersberg.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.