Fastighetsbolag som har fastigheter i Rimbo

Annons:
I Rimbo finns det 12 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Rimbo. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Rimbo. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Rimbo så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Rimbo så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Rimbo så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Rimbo. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Rimbo har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Stockholm.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Rimbo

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Rimbo har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Rimbo. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Rimbo du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Rimbo kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Rimbo om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Rimbo. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Rimbo som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Stockholm.


Riflex Vårdfastigheter AB
VallbyvDåså Produktion
SegersbolFima Maskin AB
Verkstadsv


GESON MÄKLARE
Uppsalav. 9
762 31 Rimbo


Görvälstorps Samfällighetsförening
Hagman AB, Jan
Vallbyv. 20
762 51 Rimbo


JEROC
Verkstadsv. 5
762 51 Rimbo


Liesta & Gärsta Fastighetsförvaltning AB
Liestavägen 5101
RIMBO


Lokförarens Samfällighetsförening
Landstormsv. 14 A
762 51 Rimbo


Nyströms Cement AB
Beatebergsvägen 6
762 93 Rimbo


Rimbo Mark & Skog KB
070 - 216 14 09Viggans Barn och Ungdomsförening
0175 - 615 34


Annons:

Fastighetsägare i Rimbo

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Rimbo. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Rimbo från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Rimbo som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Rimbo.

Fastighetsmäklare i Rimbo

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Rimbo så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Rimbo från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Rimbo riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Rimbo

Rimbo är en tätort i Norrtälje kommun i Stockholms län, belägen 20 km väster om Norrtälje längs riksväg 77. Rimbo blev tidigt en marknadsplats, då vattenled och landsväg möttes där.

Yta: 257,15 hektar
Invånare: 4 629, år 2010

Här finns mer information om staden Rimbo.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.