Fastighetsbolag som har fastigheter i Ösmo

Annons:
I Ösmo finns det 13 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Ösmo. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Ösmo. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Ösmo så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Ösmo så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Ösmo så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Ösmo. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Ösmo har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Stockholm.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Ösmo

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Ösmo har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Ösmo. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Ösmo du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Ösmo kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Ösmo om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Ösmo. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Ösmo som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Stockholm.


Björkhagens Hästhälsa
Yxlö 76Körunda Holding AB
KörundaPernille Jessica Hornung
Skyttes v. 26Lidatorps Samfällighetsförening
Skivlingsv. 5Brd Rör AB
Ogesta


Björn Idh Bygg och Fastighetsförvaltning AB
Muskösund 30
148 91 ÖSMO


Dragets Samfällighetsförening
Breddalsv. 21
148 35 ÖSMO


Fasadresurs i Stockholm AB
Överforsv. 61
148 91 ÖSMO


Fastighetsbyrån Nynäshamn
Stymninge 12
148 92 ösmo


Gun Markusson För Fastigheten Simpnäs 1:36
Rödhakev. 4
148 34 ösmo


Himmelsö, AB
Himmelsö gård
148 91 ÖSMO


Lj Fastighetsservice AB
Gryt 23
148 92 ösmo


Oxeluddens Samfällighetsförening
Oxeludden 14
148 91 ÖSMO

Annons:

Fastighetsägare i Ösmo

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Ösmo. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Ösmo från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Ösmo som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Ösmo.

Fastighetsmäklare i Ösmo

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Ösmo så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Ösmo från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Ösmo riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Ösmo

Ösmo är en tätort i Nynäshamns kommun och kyrkbyn i Ösmo socken, belägen utmed Nynäsbanan och alltsedan sekelskiftet 1900 ett stationssamhälle. Ösmo ligger i anslutning till Riksväg 73 från Stockholm och Länsväg 225 från Södertälje.

Yta: 219,37 hektar
Invånare: 3911, år 2010

Här finns mer information om staden Ösmo.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.