Fastighetsbolag som har fastigheter i Nynäshamn

Annons:
I Nynäshamn finns det 4 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Nynäshamn. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Nynäshamn. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Nynäshamn så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Nynäshamn så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Nynäshamn så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Nynäshamn. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Nynäshamn har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Stockholm.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Nynäshamn

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Nynäshamn har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Nynäshamn. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Nynäshamn du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Nynäshamn kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Nynäshamn om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Nynäshamn. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Nynäshamn som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Stockholm.

Etd Entreprenad Göran Löfgren AB
Mysingsv. 1
149 41 Nynäshamn


HusmanHagberg Nynäshamn
Centralg. 5
149 32 Nynäshamn


Nynäshamnsbostäder AB
Teliv. 8
149 41 Nynäshamn


Svensk Fastighetsförmedling
Centralg. 12
149 32 Nynäshamn

Annons:

Fastighetsägare i Nynäshamn

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Nynäshamn. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Nynäshamn från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Nynäshamn som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Nynäshamn.

Fastighetsmäklare i Nynäshamn

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Nynäshamn så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Nynäshamn från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Nynäshamn riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Nynäshamn

Nynäshamn är en tätort samt centralort i Nynäshamns kommun, Stockholms län. Nynäshamn är beläget längst söderut på Södertörn, 58 kilometer söder om Stockholm. Staden växte fram som uthamn till Stockholm, på mark som tidigare tillhört Nynäs gods.

Yta: 667,58 hektar
Invånare: 13 510, år 2010

Här finns mer information om staden Nynäshamn.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.