Fastighetsbolag som har fastigheter i Nykvarn

Annons:
I Nykvarn finns det 3 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Nykvarn. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Nykvarn. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Nykvarn så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Nykvarn så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Nykvarn så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Nykvarn. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Nykvarn har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Stockholm.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Nykvarn

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Nykvarn har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Nykvarn. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Nykvarn du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Nykvarn kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Nykvarn om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Nykvarn. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Nykvarn som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Stockholm.

Nykvarns Lackering AB
Nedre Bruket
155 32 NYKVARN


Nykvarnsbostäder
Mikael Wincklers v. 9
155 30 NYKVARN


Sätra Gård
Sätra Gård
155 91 Nykvarn

Annons:

Fastighetsägare i Nykvarn

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Nykvarn. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Nykvarn från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Nykvarn som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Nykvarn.

Fastighetsmäklare i Nykvarn

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Nykvarn så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Nykvarn från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Nykvarn riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Nykvarn

Nykvarn är en tätort och centralort i Nykvarns kommun i Stockholms län i Södermanland. Orten ligger 1,5 mil väster om Södertälje.I Nykvarn finns grundskolorna Turingeskolan (F-5), Björkestaskolan (F-5) och Lillhagaskolan (6-9). Nykvarns herrgård ligger i orten som genomkorsas av Svealandsbanan

Yta: 439,33 hektar
Invånare: 6 497, år 2010

Här finns mer information om staden Nykvarn.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.