Fastighetsbolag som har fastigheter i Norsborg

Annons:
I Norsborg finns det 13 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Norsborg. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Norsborg. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Norsborg så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Norsborg så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Norsborg så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Norsborg. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Norsborg har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Stockholm.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Norsborg

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Norsborg har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Norsborg. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Norsborg du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Norsborg kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Norsborg om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Norsborg. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Norsborg som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Stockholm.


Tvättjänst Sverige AB
Hantverkarv. 5Norsborg Centrum Fastighet AB
FastighetsAB Kumla Hage Ii
Kumla Gårdsv. 26 A


Alexis Storkökstillverkare Sweden AB
Linv. 11
145 67 NORSBORG


Folkets Hus Hallunda
Borgv. 1
145 68 Norsborg


Incleano AB
Höders v. 7
145 70 NORSBORG


Norra Skogens Samfällighetsför
Norrskogsv. 90
145 72 NORSBORG


Nämndemannens Samfällighetsförening
Nämndemannav. 32 A
145 57 Norsborg


Pelican Self Storage
Segersbyv. 18
145 63 NORSBORG


R Andersson El AB
Slagsta Backe 97
145 74 NORSBORG


Reckit AB
Krögarv. 159
145 52 NORSBORG


Stäppen Samfällighetsförening
Avstyckningsv. 38
145 60 Norsborg


Willhem Stockholm Syd
Forv. 15
145 51 Norsborg

Annons:

Fastighetsägare i Norsborg

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Norsborg. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Norsborg från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Norsborg som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Norsborg.

Fastighetsmäklare i Norsborg

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Norsborg så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Norsborg från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Norsborg riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Norsborg

Hallunda-Norsborg är en del av tätorten Stockholm och en kommundel i nordligaste delen av Botkyrka kommun i södra Stockholms län. Norsborg var tidigast en lantegendom i Botkyrka socken, belägen vid en vik av Vårbyfjärden och med en del av ägorna stötande till Bornsjön, jämte Kärsby och Tomtberga med en areal av 350 hektar.

Yta: 350 hektar
Invånare: , år

Här finns mer information om staden Norsborg.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.