Fastighetsbolag som har fastigheter i Norrtälje

Annons:
I Norrtälje finns det 5 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Norrtälje. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Norrtälje. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Norrtälje så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Norrtälje så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Norrtälje så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Norrtälje. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Norrtälje har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Stockholm.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Norrtälje

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Norrtälje har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Norrtälje. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Norrtälje du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Norrtälje kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Norrtälje om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Norrtälje. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Norrtälje som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Stockholm.

Credentia AB
Stockholmsv. 28
761 43 Norrtälje


Roslagens Energi- Och Driftteknik AB
Stockholmsv. 26
761 43 Norrtälje


Roslagsbostäder AB
Lommarv. 1
761 52 Norrtälje


SkandiaMäklarna
St. Brog. 12
761 30 Norrtälje


Svensk Fastighetsförmedling
Kyrkog. 8
761 30 Norrtälje

Annons:

Fastighetsägare i Norrtälje

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Norrtälje. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Norrtälje från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Norrtälje som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Norrtälje.

Fastighetsmäklare i Norrtälje

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Norrtälje så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Norrtälje från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Norrtälje riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Norrtälje

Norrtälje är en tätort (stad) i Roslagen (Upplands kustland) och centralort i Norrtälje kommun i Stockholms län. Kansliort för Norrtälje domsaga. Norrtälje är beläget cirka 68 kilometer nordöst om Stockholms centrum och 72 kilometer från Uppsala.

Yta: 754 hektar
Invånare: 17 675, år 2011

Här finns mer information om staden Norrtälje.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.