Fastighetsbolag som har fastigheter i Nämdö

Annons:
I Nämdö finns det 4 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Nämdö. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Nämdö. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Nämdö så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Nämdö så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Nämdö så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Nämdö. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Nämdö har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Stockholm.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Nämdö

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Nämdö har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Nämdö. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Nämdö du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Nämdö kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Nämdö om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Nämdö. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Nämdö som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Stockholm.


Nämdö Kyrka Solvik Samfällighetsförening
Nämdö SolvikNämdö El- Och Fastighetsservice
Nämdö Uvön 110


Nämdö-Skola Samfällighetsförening
Öhman Bygg Nämdö ABAnnons:

Fastighetsägare i Nämdö

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Nämdö. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Nämdö från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Nämdö som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Nämdö.

Fastighetsmäklare i Nämdö

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Nämdö så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Nämdö från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Nämdö riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Nämdö

Nämdö är en av de större öarna i Stockholms skärgård. Den ligger i Nämdö socken i Värmdö kommun och i Södermanland. På ön ligger Nämdö kyrka som är församlingskyrka i Djurö, Möja och Nämdö församling.

Yta: 41 km2
Invånare: 98, år 2000

Här finns mer information om staden Nämdö.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.