Fastighetsbolag som har fastigheter i Nacka

Annons:
I Nacka finns det 7 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Nacka. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Nacka. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Nacka så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Nacka så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Nacka så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Nacka. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Nacka har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Stockholm.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Nacka

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Nacka har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Nacka. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Nacka du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Nacka kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Nacka om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Nacka. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Nacka som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Stockholm.

Atrium Ljungberg AB
Sickla Industriv. 19
131 54 Nacka


Fastighetsbyrån Nacka
Forumv. 14
131 53 NACKA


Hemgården Förvaltningsaktiebolag
Planiav. 15
131 54 Nacka


Nordic PM AB
Hästholmsv. 28
131 30 Nacka


Rådrum AB
Hesselmans Torg 5
131 54 Nacka


Sofieberg förvaltning
Ryssviksv. 2
131 36 Nacka


Svenska Hem
Siroccog. 4 Sickla Köpkvarter
131 54 Nacka

Annons:

Fastighetsägare i Nacka

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Nacka. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Nacka från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Nacka som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Nacka.

Fastighetsmäklare i Nacka

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Nacka så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Nacka från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Nacka riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Nacka

Nacka är den centrala bebyggelsen i Nacka kommun, Stockholms län och som utgör en del av tätorten Stockholm och är centralort i kommunen. Omfattningen av Nacka är inte väldefinierat och avser i vissa sammanhang enbart den centrala bebyggelsen på Sicklaön kring Nacka kyrka och Nacka centrum.

Yta: 100 km2
Invånare: 33 057, år 2010

Här finns mer information om staden Nacka.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.