Fastighetsbolag som har fastigheter i Munsö

Annons:
I Munsö finns det 7 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Munsö. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Munsö. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Munsö så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Munsö så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Munsö så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Munsö. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Munsö har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Stockholm.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Munsö

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Munsö har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Munsö. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Munsö du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Munsö kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Munsö om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Munsö. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Munsö som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Stockholm.


Teddis Entreprenader AB
BackeboSvensk Fastighetsförmedling
Hampsänket


Ekeby Vägsamfällighet 1
Spettv. 4
178 91 Munsö


Elara
Marieberg
178 91 Munsö


Fastighetstjänst & Byggström I Stockholm
Killingholmen 1
178 91 Munsö


Krås Förvaltning AB
Kvarnstugev. 26
178 91 Munsö


Longstream Investment AB
Prästutholmen
178 91 Munsö

Annons:

Fastighetsägare i Munsö

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Munsö. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Munsö från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Munsö som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Munsö.

Fastighetsmäklare i Munsö

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Munsö så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Munsö från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Munsö riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Munsö

Munsö är en småort i Ekerö kommun och kyrkbyn i Munsö socken, belägen på ön Munsön. Munsö kyrka ligger här.

Yta: 20 hektar
Invånare: 126, år 2010

Här finns mer information om staden Munsö.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.