Fastighetsbolag som har fastigheter i Märsta

Annons:
I Märsta finns det 9 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Märsta. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Märsta. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Märsta så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Märsta så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Märsta så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Märsta. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Märsta har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Stockholm.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Märsta

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Märsta har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Märsta. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Märsta du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Märsta kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Märsta om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Märsta. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Märsta som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Stockholm.


Lonnhyttan Malmhagen 2 AB
072Kungliga Teaterns Solister Stiftelse
Skepptuna Herresta


Fastighetsbyrån Sigtuna/Märsta/Rosersberg
Nymärsta Gränd 4 Märsta Centrum
195 30 Märsta


Pelles Allservice i Märsta
Blåbärsv. 35
195 44 MÄRSTA


Rikshem Sigtuna Vårdfast AB
Stationsg. 6 A
195 40 MÄRSTA


Sigtuna Badrum & Kök AB
Bromsta 203
195 92 Märsta


Sigtunahem, AB
Stationsg. 6
195 40 MÄRSTA


Wikvist Fastighets AB
Odensala Berga
Märsta


YP Master AB
08 - 684 488 60


Annons:

Fastighetsägare i Märsta

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Märsta. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Märsta från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Märsta som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Märsta.

Fastighetsmäklare i Märsta

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Märsta så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Märsta från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Märsta riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Märsta

Märsta är en tätort samt centralort i Sigtuna kommun, Stockholm. Orten har drygt 24 000 invånare och goda kommunikationer genom att den ligger nära Arlanda flygplats, E4 och har en järnvägsstation. Märsta gästgivaregård, beläget vid nuvarande Forum var en viktig anhalt för postdiligensen mellan Uppsala och Stockholm.

Yta: 764,17 hektar
Invånare: 24 068, år 2010

Här finns mer information om staden Märsta.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.