Fastighetsbolag som har fastigheter i Ljusterö

Annons:
I Ljusterö finns det 13 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Ljusterö. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Ljusterö. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Ljusterö så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Ljusterö så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Ljusterö så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Ljusterö. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Ljusterö har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Stockholm.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Ljusterö

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Ljusterö har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Ljusterö. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Ljusterö du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Ljusterö kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Ljusterö om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Ljusterö. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Ljusterö som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Stockholm.


Olsson & Frisell AB
Ljusteröv. 3Lini Group AB
073 - 312 68 60Rastaborg Fastigheter AB
Linanäs


Förvaltnings AB Ljusterö Torg
08 - 542 429 50Ljusterö Taxi
Linanäsvägen
184 97 LJUSTERÖ


Raspings Entreprenad & Fastighetsservice
Lillströmsv. 23
184 97 LJUSTERÖ


Skärgårdsmäklaren i Roslagen AB
Ljusteröv. 3
184 95 LJUSTERÖ


Stiftelsen Ingmarsö Norrgård och Skola
Norrgården
Ljusterö


Stockholm Medical Resort AB
Vretens Samfällighetsförening
Vretängsv. 10
184 95 LJUSTERÖ


Ärleryd Consulting, AB
Mjölnarströmsv. 19
184 97 LJUSTERÖ


Örans Samfällighetsförening
Öranv. 52
184 97 LJUSTERÖ


Örsö Båtvarv & Sjötransporter
Örsöv. 31
184 97 LJUSTERÖ

Annons:

Fastighetsägare i Ljusterö

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Ljusterö. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Ljusterö från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Ljusterö som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Ljusterö.

Fastighetsmäklare i Ljusterö

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Ljusterö så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Ljusterö från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Ljusterö riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Ljusterö

Ljusterö, som ligger i Österåkers kommun, är den största ön i Stockholms skärgård som saknar broförbindelse med fastlandet. Ljusterö är förbundet med fastlandet via färjeleden Ljusteröleden. Ön ingår sedan 1869 i Ljusterö socken, från att tidigare varit uppdelad i Norra Ljusterö församling och Södra Ljusterö församling.

Yta: 6 205 ha
Invånare: 1 591, år

Här finns mer information om staden Ljusterö.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.