Fastighetsbolag som har fastigheter i Lidingö

Annons:
I Lidingö finns det 9 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Lidingö. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Lidingö. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Lidingö så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Lidingö så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Lidingö så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Lidingö. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Lidingö har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Stockholm.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Lidingö

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Lidingö har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Lidingö. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Lidingö du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Lidingö kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Lidingö om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Lidingö. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Lidingö som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Stockholm.

Eneroth Fastighetsservice AB
Vasav. 82
181 41 LIDINGÖ


GK-Förvaltning
Trädgårdsv. 1
181 62 Lidingö


Gadelius Fastighetsbyrå KB
Vasav. 1 B
181 32 LIDINGÖ


John Mattson Fastighets AB
Larsbergsv. 10
181 39 Lidingö


Lansen Förvaltnings AB
Fregattv. 16
181 37 Lidingö


Lejonvägens Företagshus AB
Lejonv. 14
181 32 LIDINGÖ


Marginalen Fastigheter AB
Herserudsv. 18
181 50 LIDINGÖ


Svensk Fastighetsförmedling
S. Kungsv. 66
181 32 LIDINGÖ


Torsvik Center Fastighets AB
Herserudsv. 5
181 50 LIDINGÖ

Annons:

Fastighetsägare i Lidingö

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Lidingö. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Lidingö från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Lidingö som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Lidingö.

Fastighetsmäklare i Lidingö

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Lidingö så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Lidingö från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Lidingö riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Lidingö

Lidingö är en tätort och centralort i Lidingö kommun, Stockholms län belägen på västra och centrala delen av ön Lidingö. Lilla Värtan, som skiljer Lidingö kommun från Stockholms kommun, är betydligt bredare på sitt smalaste ställe än de 200 meter som avgränsar tätorter från varandra.

Yta: 1 250,51 hektar
Invånare: 31561, år 2010

Här finns mer information om staden Lidingö.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.