Fastighetsbolag som har fastigheter i Kungsängen

Annons:
I Kungsängen finns det 11 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Kungsängen. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Kungsängen. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Kungsängen så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Kungsängen så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Kungsängen så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Kungsängen. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Kungsängen har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Stockholm.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Kungsängen

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Kungsängen har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Kungsängen. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Kungsängen du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Kungsängen kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Kungsängen om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Kungsängen. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Kungsängen som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Stockholm.


Westpoint Mark & Fastighets Teknik, AB
KraftvBra Bil Fastighet I Vallentuna AB
08Svenska Väg Maskin AB
KraftvUlf Smeby Fastigheter AB
Kraftv


AB Upplands-Brohus
Österv. 5
196 30 Kungsängen


Diana Home and Care
08 - 509 308 50Fastighetsbyrån Kungsängen
Torget 1 A
196 30 Kungsängen


Kakelstigens Samfällighetsförening
Box 109
196 23 Kungsängen


Littco AB
Lennartsnäs Slott
196 93 KUNGSÄNGEN


MB Teknikkonsult Lunda AB
Strandv. 24 A
196 30 Kungsängen


Polkettstigens SamfällighetsföreningAnnons:

Fastighetsägare i Kungsängen

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Kungsängen. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Kungsängen från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Kungsängen som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Kungsängen.

Fastighetsmäklare i Kungsängen

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Kungsängen så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Kungsängen från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Kungsängen riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Kungsängen

Kungsängen är en tätort i Uppland och centralort i Upplands-Bro kommun, Stockholms län, med drygt 9 000 invånare. Orten är belägen cirka 30 kilometer nordväst om Stockholm. Kungsängen ligger vid Mälaren och sydväst om E18. Församlingen och kyrkan har hetat Näs sedan medeltiden. Den 1 januari 1886 ändrades detta till Stockholms-Näs.

Yta: 362,57 hektar
Invånare: 9 382, år 2010

Här finns mer information om staden Kungsängen.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.