Fastighetsbolag som har fastigheter i Kista

Annons:
I Kista finns det 9 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Kista. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Kista. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Kista så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Kista så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Kista så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Kista. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Kista har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Stockholm.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Kista

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Kista har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Kista. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Kista du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Kista kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Kista om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Kista. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Kista som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Stockholm.

BRF Porkala Nr 249 i Stockholm
Sibeliusgången 34
164 72 Kista


Citycon AB
Hanstav. 55 F
164 74 Kista


Fastighetsbyrån Kista
08 - 477 45 70Klövern
Nolsög. 3
164 40 KISTA


Liljeholmstorget Galleria - Citycon
08 - 522 803 10Micasa Fastigheter i Stockholm AB
Nordkapsg. 3
164 36 Kista


ResMed Sweden AB
Jan Stenbecks torg 17
164 40 KISTA


Svensk Fastighetsförmedling
Kista Galleria
164 53 KISTA


Tumba Centrum - Citycon
08 - 522 803 10


Annons:

Fastighetsägare i Kista

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Kista. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Kista från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Kista som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Kista.

Fastighetsmäklare i Kista

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Kista så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Kista från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Kista riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Kista

Kista är en stadsdel belägen i Västerort inom Stockholms kommun. Kista ingår i Rinkeby-Kista stadsdelsområde och gränsar till Akalla, Husby och Rinkeby i samma stadsdelsområde samt Sollentuna och Sundbybergs kommuner. Kista centrum ligger cirka 9,5 km vägavstånd nordnordväst om Norrtull i nordligaste delen av Stockholms innerstad

Yta: 414 hektar
Invånare: 12 027, år 2014

Här finns mer information om staden Kista.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.