Fastighetsbolag som har fastigheter i Jordbro

Annons:
I Jordbro finns det 12 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Jordbro. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Jordbro. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Jordbro så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Jordbro så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Jordbro så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Jordbro. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Jordbro har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Stockholm.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Jordbro

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Jordbro har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Jordbro. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Jordbro du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Jordbro kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Jordbro om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Jordbro. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Jordbro som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Stockholm.


Segelkobbens Samfällighetsförening
Nedergården 212 BSense AB
Traversv. 2S. Luttemans Saft AB
Jordbrotorpsv. 12A.N.L. Kolbotten Fastighets AB
Cementv


Beck Eiendom Stockholm AB
Rudanv. 2
136 50 JORDBRO


Bolum AB
Cementv. 20
136 50 JORDBRO


Celeplis Fastigheter AB
Dåntorpsv. 23
136 50 JORDBRO


GB Grossisten i Haninge AB
Dåntorpsv. 50
136 50 JORDBRO


Gräskobbens Samfällighetsfören
Pusshagen 47
137 67 Jordbro


J.t. Ström AB
Traversv. 4
136 50 JORDBRO


Northpower Fastigheter AB
Rörv. 55
136 50 JORDBRO


Segel & Kapell Haninge
Lillsjöv. 9 F
136 50 JORDBRO

Annons:

Fastighetsägare i Jordbro

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Jordbro. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Jordbro från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Jordbro som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Jordbro.

Fastighetsmäklare i Jordbro

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Jordbro så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Jordbro från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Jordbro riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Jordbro

Jordbro är en tätort och kommundel i Haninge kommun på Södertörn i Stockholms län. Strax söder om Jordbro ligger Jordbro gravfält, mellan Jordbro och Västerhaninge. Det antas att gravfältet var i bruk cirka 500 f.Kr. – 500 e.Kr.

Yta: 467,56 hektar
Invånare: 10 291, år 2010

Här finns mer information om staden Jordbro.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.