Fastighetsbolag som har fastigheter i Johanneshov

Annons:
I Johanneshov finns det 12 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Johanneshov. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Johanneshov. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Johanneshov så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Johanneshov så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Johanneshov så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Johanneshov. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Johanneshov har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Stockholm.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Johanneshov

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Johanneshov har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Johanneshov. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Johanneshov du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Johanneshov kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Johanneshov om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Johanneshov. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Johanneshov som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Stockholm.

Fastighets AB Brostaden
Tjurhornsgränd 6
121 63 Johanneshov


Fastighetsbyrån Enskede
Arenav. 55
121 77 JOHANNESHOV


Fastighetsbyrån Årsta
Arenav. 55
121 77 JOHANNESHOV


Husbyggnadsvaror H B V Förening
08 - 556 765 00Klövern
Arenav. 63
121 77 JOHANNESHOV


Mäklarhuset Hammarbyhöjden
Finn Malmgrens Plan 12
121 38 Johanneshov


Plunge AB
Garagev. 9
121 48 JOHANNESHOV


Property Partner
Arenav. 39
121 77 JOHANNESHOV


RE/MAX Globen
Arenav. 29
121 77 JOHANNESHOV


S & G Måleri o. Fastighetsskötsel AB
Konstgjutarv. 56
121 44 JOHANNESHOV


Svensk Fastighetsförmedling
Finn Malmgrens väg
121 38 Johanneshov


Åkerlunds Fastighetsservice AB
Kärrtorpsv. 73
121 55 JOHANNESHOV

Annons:

Fastighetsägare i Johanneshov

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Johanneshov. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Johanneshov från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Johanneshov som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Johanneshov.

Fastighetsmäklare i Johanneshov

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Johanneshov så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Johanneshov från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Johanneshov riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Johanneshov

Johanneshov är en stadsdel i norra delen av Söderort inom Stockholms kommun. Den gränsar till stadsdelarna Södra Hammarbyhamnen, Hammarbyhöjden, Gamla Enskede, Enskede gård och Årsta. Här ligger Globenområdet och Slakthusområdet.

Yta: 127 hektar
Invånare: 5881, år 2008

Här finns mer information om staden Johanneshov.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.