Fastighetsbolag som har fastigheter i Järna

Annons:
I Järna finns det 6 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Järna. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Järna. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Järna så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Järna så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Järna så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Järna. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Järna har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Stockholm.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Järna

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Järna har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Järna. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Järna du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Järna kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Järna om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Järna. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Järna som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Stockholm.


Rasmus Thomsen Marketing
BrandalsundFinberg & Associates AB
Södertälje Logistic Centre AB
Tuna


Brandalsund Säteri KB
Brandalsunds Säteri
153 91 JÄRNA


Stiftelsen Skridskofabriken
Trädgårdstjänst Ulf Horn
Bankesta 5
153 95 JÄRNA

Annons:

Fastighetsägare i Järna

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Järna. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Järna från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Järna som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Järna.

Fastighetsmäklare i Järna

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Järna så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Järna från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Järna riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Järna

Järna är den näst största tätorten i Södertälje kommun, Stockholms län. Den fungerar numera i hög grad som en förort till i första hand Södertälje och i andra hand Stockholm, men har också en egen lokal arbetsmarknad. Samhället växte upp vid Järna station på Västra stambanan, som öppnade 1861.

Yta: 393,19 hektar
Invånare: 6 377, år 2010

Här finns mer information om staden Järna.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.