Fastighetsbolag som har fastigheter i Järfälla

Annons:
I Järfälla finns det 4 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Järfälla. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Järfälla. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Järfälla så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Järfälla så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Järfälla så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Järfälla. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Järfälla har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Stockholm.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Järfälla

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Järfälla har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Järfälla. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Järfälla du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Järfälla kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Järfälla om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Järfälla. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Järfälla som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Stockholm.

Flexus Förvaltnings AB
Paranötsgränd 16
175 49 JÄRFÄLLA


Folkets Hus i Kallhäll
Gjutarplan 2
176 71 JÄRFÄLLA


Hortlunds Bygg & Teknik AB
Nettov. 1
175 41 JÄRFÄLLA


ebm-papst AB
Äggelundav. 2
175 62 Järfälla

Annons:

Fastighetsägare i Järfälla

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Järfälla. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Järfälla från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Järfälla som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Järfälla.

Fastighetsmäklare i Järfälla

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Järfälla så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Järfälla från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Järfälla riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Järfälla

Järfälla kommun är en kommun i Stockholms län. Centralort är Jakobsberg, som är en del av tätorten Stockholm. Det äldsta dokument där namnet Järfälla nämns är mer än 700 år gammalt, daterat 26 januari 1310. I dokumentet som är ett testamente upprättat av ärkebiskop Nils Kettilsson, testamenterar Ragnwald Ingesson

Yta: 63,03 km2
Invånare: 72 429, år 2015

Här finns mer information om staden Järfälla.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.