Fastighetsbolag som har fastigheter i Huddinge

Annons:
I Huddinge finns det 4 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Huddinge. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Huddinge. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Huddinge så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Huddinge så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Huddinge så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Huddinge. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Huddinge har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Stockholm.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Huddinge

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Huddinge har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Huddinge. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Huddinge du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Huddinge kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Huddinge om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Huddinge. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Huddinge som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Stockholm.

Fastighetsbyrån Huddinge
Häradsv. 69
141 41 HUDDINGE


HSB:s Brf Flemingsberg
Sågstuv. 19
141 49 HUDDINGE


Huge Fastigheter AB
Sjödalstorget 7
141 47 Huddinge


Lidström & Partners AB
Flugsvampsv. 59
141 60 Huddinge

Annons:

Fastighetsägare i Huddinge

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Huddinge. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Huddinge från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Huddinge som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Huddinge.

Fastighetsmäklare i Huddinge

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Huddinge så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Huddinge från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Huddinge riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Huddinge

Huddinge socken i Södermanland ingick i Svartlösa härad. Området motsvarar i stort dagens Huddinge kommun med undantag av att Skärholmen och Vårberg ingår i Stockholms kommun. Huddinge socken har medeltida ursprung.

Yta: 142 km2
Invånare: 20 124, år 1949

Här finns mer information om staden Huddinge.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.