Fastighetsbolag som har fastigheter i Hölö

Annons:
I Hölö finns det 11 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Hölö. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Hölö. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Hölö så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Hölö så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Hölö så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Hölö. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Hölö har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Stockholm.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Hölö

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Hölö har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Hölö. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Hölö du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Hölö kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Hölö om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Hölö. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Hölö som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Stockholm.


Hölö Västra Samfällighetsförening
Dalsv. 70Glantzens Service
österbyvÅbykulle Fastighet AB
SkälbyHgb Hans Germundson Byggkonsult
Vreta 16


Ekebylunds Samfällighetsförening
Åkerby 38 Linaberg
153 92 Hölö


Ewig El I Södertälje
Gammelgårdsv. 8 A
153 71 HÖLÖ


Kerstin Johansson
KYRKSJÖVÄGEN SOLHÖJD
153 92 Hölö


Roger Lindgren AB
Trekantsv. 6
153 71 HÖLÖ


Stiftelsen Solvik
ENHOPEN
153 92 Hölö


Thk VVS AB
Långvallsv. 4
153 94 Hölö


Villakonsulterna I Hölö AB
Åby Kvarn
Hölö

Annons:

Fastighetsägare i Hölö

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Hölö. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Hölö från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Hölö som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Hölö.

Fastighetsmäklare i Hölö

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Hölö så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Hölö från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Hölö riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Hölö

Hölö är en tätort i Södertälje kommun och kyrkbyn i Hölö socken i Södermanland. Orten är belägen strax norr om Vagnhärad, söder om Södertälje. Den ramas in av Nyköpingsbanan i väster och E4 i öster.

Yta: 133,21 hektar
Invånare: 1 400, år 2010

Här finns mer information om staden Hölö.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.