Fastighetsbolag som har fastigheter i Hässelby

Annons:
I Hässelby finns det 9 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Hässelby. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Hässelby. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Hässelby så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Hässelby så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Hässelby så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Hässelby. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Hässelby har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Stockholm.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Hässelby

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Hässelby har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Hässelby. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Hässelby du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Hässelby kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Hässelby om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Hässelby. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Hässelby som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Stockholm.


Snödroppens Samfällighetsförening
Snödroppsgränd 7 BEklövet Allservice
Eklövsgränd


Björnflokans Samfällighetsförening
Blomsterkungsv. 141
165 77 HÄSSELBY


Färgkullans Samfällighetsförening
Fagerstrand 52
165 71 HÄSSELBY


Hem & Smide, Hässelby
Sandviksv. 89
165 70 Hässelby


Hässelby Hem AB
Persikog. 28
165 63 Hässelby


Hässelby Konsult- och FastighetsbyråKB
Lupinv. 59
165 70 Hässelby


Jsd Konsult AB
Maltesholmsv. 136
165 66 HÄSSELBY


Salvians Samfällighetsförening
Blåeldsv. 63
165 73 HÄSSELBY

Annons:

Fastighetsägare i Hässelby

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Hässelby. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Hässelby från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Hässelby som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Hässelby.

Fastighetsmäklare i Hässelby

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Hässelby så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Hässelby från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Hässelby riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Hässelby

Hässelby är ett område i Västerort i Stockholms kommun, vilket omfattar stadsdelarna Hässelby gård, Hässelby strand och Hässelby villastad. Området motsvarar geografiskt Hässelby församling i Svenska kyrkan. Namnet är hämtat från Hässelby slott, vars ägor omfattade stora områden inom de nuvarande tre stadsdelarna.

Yta: 19,6 km2
Invånare: 71 042, år 2014

Här finns mer information om staden Hässelby.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.