Fastighetsbolag som har fastigheter i Handen

Annons:
I Handen finns det 4 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Handen. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Handen. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Handen så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Handen så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Handen så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Handen. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Handen har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Stockholm.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Handen

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Handen har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Handen. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Handen du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Handen kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Handen om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Handen. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Handen som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Stockholm.

Fastighetsbyrån Haninge
Haninge Centrum
136 46 Handen


Ojl Fastighets AB
Anläggarv. 3
136 44 Handen


S V T Aapro AB
Kilowattv. 4
136 44 Handen


Turbinen
Vendelsöv. 37
136 44 Handen

Annons:

Fastighetsägare i Handen

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Handen. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Handen från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Handen som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Handen.

Fastighetsmäklare i Handen

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Handen så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Handen från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Handen riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Handen

Handen är en bebyggelse i tätorten Stockholm och kommundel i Haninge kommun. Handen är centralort för kommunens förvaltning. Det ovanliga ortnamnet Handen är från 1800-talets mitt och kommer från ett torpställe med samma namn.

Yta:
Invånare: 11 524, år 2003

Här finns mer information om staden Handen.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.