Fastighetsbolag som har fastigheter i Hallstavik

Annons:
I Hallstavik finns det 12 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Hallstavik. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Hallstavik. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Hallstavik så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Hallstavik så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Hallstavik så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Hallstavik. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Hallstavik har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Stockholm.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Hallstavik

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Hallstavik har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Hallstavik. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Hallstavik du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Hallstavik kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Hallstavik om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Hallstavik. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Hallstavik som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Stockholm.


Hallstaviks Transport AB
Dammv



Bos Bussar Och Entreprenad AB
Lillvägen 12


Folkets hus Hallstavik
Norra Uppsalavägen 15
763 40 HALLSTAVIK


Gillberga Samfällighetsförening
Gillbergavägen 29
763 91 HALLSTAVIK


Hallsta Mark & Fastighetsskötsel HB
Industriv. 65
763 41 Hallstavik


Hallstaviks Bil Plåt & Lack
Dammv. 7
763 30 Hallstavik


Häverö-Norrby Samfällighetsförening
Norrby Byaväg 42
763 94 Hallstavik


Häverödals Allservice AB
Edebovägen 19
763 91 HALLSTAVIK


Ph:S Service AB
Gillbergavägen 16
763 91 HALLSTAVIK


Roslagens Hus Och Trädgårdstjänst AB
Banv. 5 A
763 43 Hallstavik


Roslagsbostäder AB
Gottstav. 8
763 41 Hallstavik


Svensk Fastighetsförmedling
Gottstav. 15
763 40 HALLSTAVIK

Annons:

Fastighetsägare i Hallstavik

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Hallstavik. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Hallstavik från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Hallstavik som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Hallstavik.

Fastighetsmäklare i Hallstavik

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Hallstavik så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Hallstavik från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Hallstavik riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Hallstavik

Hallstavik är en tätort i Norrtälje kommun, Stockholms län, Uppland, cirka 41 km nordnordväst om Norrtälje, och cirka 61 km ostnordost om Uppsala, belägen där Skeboån mynnar i Edeboviken, mitt i Roslagen.Hallsta var fram till början av 1900-talet, en by gränsande till grannbyarna Tulka, Skärsta och Gottsta.

Yta: 469,23 hektar
Invånare: 4 476, år 2010

Här finns mer information om staden Hallstavik.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.