Fastighetsbolag som har fastigheter i Hägersten

Annons:
I Hägersten finns det 15 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Hägersten. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Hägersten. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Hägersten så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Hägersten så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Hägersten så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Hägersten. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Hägersten har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Stockholm.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Hägersten

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Hägersten har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Hägersten. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Hägersten du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Hägersten kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Hägersten om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Hägersten. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Hägersten som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Stockholm.

AMW Fastighetsvård AB
Vasaloppsv. 71
129 45 Hägersten


Adfingo Fastighetsservice AB
Jenny Linds g. 13
129 52 Hägersten


Berglund & Ginell Byggmästare HB
Hökarv. 8
129 41 Hägersten


Consult AB Pemox
08 - 708 98 75Cura Förvaltning AB
Torsten Alms g. 40
126 51 Hägersten


Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö
Svandammsplan 8
126 37 Hägersten


Fastighetsbyrån Skärholmen
Elsa Brändströms g. 219
129 52 Hägersten


Fastighetsbyrån Älvsjö/Hägersten
Elsa Brändströms g. 219 Fruängen Centrum
129 52 Hägersten


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Ture Wennerholms Torg 2
126 26 Hägersten


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Vantörsv. 272
129 57 HÄGERSTEN


Mäklarringen Huddinge
Störtloppsv. 30
129 47 Hägersten


Mäklarringen Hägersten/Skärholmen/ Älvsjö
Störtloppsv. 30 Västertorp Centrum
129 47 Hägersten


Svensk Fastighetsförmedling
Hägerstensv. 134
126 49 HÄGERSTEN


Trifam Fastighets AB
Västberga Allé 5
126 30 HÄGERSTEN


Vandraren, Bostadsrättsföreningen HSB
Hägerstensv. 139
126 48 Hägersten

Annons:

Fastighetsägare i Hägersten

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Hägersten. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Hägersten från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Hägersten som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Hägersten.

Fastighetsmäklare i Hägersten

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Hägersten så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Hägersten från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Hägersten riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Hägersten

Hägersten är en stadsdel i Söderort i Stockholms kommun. Namnet på torpet Haegrasteen nämns första gång i ett brev från 1432. Området tillhörde Hägerstens gård, som avsöndrades från Årsta Gård 1763. Gården ligger vid Hägerstensbrinken 27–31, och den nuvarande byggnaden uppfördes cirka 1755.

Yta: 193 hektar
Invånare: 7636, år 2013

Här finns mer information om staden Hägersten.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.