Fastighetsbolag som har fastigheter i Grödinge

Annons:
I Grödinge finns det 13 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Grödinge. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Grödinge. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Grödinge så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Grödinge så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Grödinge så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Grödinge. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Grödinge har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Stockholm.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Grödinge

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Grödinge har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Grödinge. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Grödinge du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Grödinge kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Grödinge om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Grödinge. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Grödinge som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Stockholm.


Dubovan Vision HB
LillmalmsvPamore
Haga


Bröta Invest AB
Ö. Bröta 2
147 91 GRÖDINGE


Dansglädjen I Norden AB
Blåhakev. 14
147 70 Grödinge


Edström Bertil Fastighets AB
Sibble Backe 5
147 92 Grödinge


Implantologen
Rödhakev. 6
147 70 Grödinge


Iskcon
Korsnäs Gård
147 92 Grödinge


Magnus & C G Landerholm HB
Bröthagen 1
147 91 GRÖDINGE


Näringsterapeut Anna J Hjelm
Vårstav. 97
147 70 Grödinge


Rådala Fastighetskonto
Bröthagen 1
147 91 GRÖDINGE


Spow AB
Mariebergs säteri
GRÖDINGE


Stiftelsen Företagarnas Framtid
Trollsjöv. 1
147 71 GRÖDINGE


Unnerfalk Fastigheter AB
Sibble Backe 9
147 92 Grödinge

Annons:

Fastighetsägare i Grödinge

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Grödinge. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Grödinge från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Grödinge som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Grödinge.

Fastighetsmäklare i Grödinge

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Grödinge så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Grödinge från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Grödinge riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Grödinge

Grödinge socken i Södermanland ingick i Svartlösa härad, ingår sedan 1971 i Botkyrka kommun och motsvarar från 2016 Grödinge distrikt. Grödinge socken har medeltida ursprung. 1968 överfördes från Mörkö socken södra delen av Näslandet och 1974 överfördes hit en mindre del av Sorunda socken.

Yta: 116 km2
Invånare: 5023, år 2000

Här finns mer information om staden Grödinge.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.