Fastighetsbolag som har fastigheter i Gräddö

Annons:
I Gräddö finns det 10 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Gräddö. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Gräddö. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Gräddö så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Gräddö så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Gräddö så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Gräddö. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Gräddö har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Stockholm.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Gräddö

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Gräddö har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Gräddö. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Gräddö du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Gräddö kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Gräddö om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Gräddö. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Gräddö som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Stockholm.


Björkö Örns Vatten och Avlopp Samfällighetsförening
Hoppets v. 13Refsnäs Förvaltnings AB
HamnholmsvägenNABBO SAMFÄLLIGHETSFÖRENING
Gamla v. 3Hedberg Marin AB
Svaluddsv


Byggkonsult Olle Zetterberg HB
Trädgårdsmästarens v. 3
760 15 Gräddö


Gräddö Bys Samfällighetsförening
Gräddö By 2194
760 15 Gräddö


Gräddö-Österängarnas Samfällighetsförening
Fagerviksstigen 61
760 15 Gräddö


Harmén Fastigheter
Riddersholm 940
760 15 Gräddö


Sjöviken Fastighet AB
Tornvillavägen 1 A
760 15 Gräddö


Västanviks Avloppssamfällighetsförening
Stenkullev. 15
760 15 Gräddö

Annons:

Fastighetsägare i Gräddö

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Gräddö. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Gräddö från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Gräddö som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Gräddö.

Fastighetsmäklare i Gräddö

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Gräddö så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Gräddö från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Gräddö riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Gräddö

Gräddö är en småort i Rådmansö socken i Norrtälje kommun i Roslagen. Från Gräddö avseglade den svenska expeditionskåren som i augusti år 1809 avseglade till Ratan i Västerbotten för att slå den ryska infallande armén.

Yta: 97 hektar
Invånare: 250, år 2010

Här finns mer information om staden Gräddö.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.