Fastighetsbolag som har fastigheter i Gällnöby

Annons:
I Gällnöby finns det 3 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Gällnöby. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Gällnöby. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Gällnöby så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Gällnöby så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Gällnöby så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Gällnöby. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Gällnöby har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Stockholm.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Gällnöby

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Gällnöby har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Gällnöby. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Gällnöby du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Gällnöby kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Gällnöby om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Gällnöby. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Gällnöby som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Stockholm.


Lådna Grustransporter AB
Svartsö Lådna 125


Hjälmö Samfällighetsförening
Hjälmö
130 33 Gällnöby


Ö-specialisten, Per Nyström AB
Lådna
130 33 Gällnöby

Annons:

Fastighetsägare i Gällnöby

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Gällnöby. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Gällnöby från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Gällnöby som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Gällnöby.

Fastighetsmäklare i Gällnöby

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Gällnöby så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Gällnöby från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Gällnöby riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Gällnöby

Gällnö är en ö belägen i Värmdö kommun i Stockholms mellanskärgård. Gällnö har varit bebott sedan Gustav Vasas dagar. År 1646 fick överståthållare Knut Posse ön som säkerhet av kronan för ett lån på 1000 riksdaler.Gällnö by är en väl bevarad skärgårdsby där det fortfarande bedrivs ett småskaligt jordbruk med åkrar och öppna betesmarker.

Yta:
Invånare: , år

Här finns mer information om staden Gällnöby.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.