Fastighetsbolag som har fastigheter i Furusund

Annons:
I Furusund finns det 4 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Furusund. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Furusund. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Furusund så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Furusund så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Furusund så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Furusund. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Furusund har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Stockholm.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Furusund

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Furusund har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Furusund. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Furusund du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Furusund kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Furusund om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Furusund. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Furusund som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Stockholm.


Furusundsmäklaren AB
Nordkapsv


Furusunds Samfällighetförening
Strindbergsv. 1
760 19 FURUSUND


Källviksbryggans Samfällighetsförening
Varvsvägen 4
760 19 FURUSUND


Totte Grönwall Snickeri
Skräddarbacken 14
760 19 FURUSUND

Annons:

Fastighetsägare i Furusund

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Furusund. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Furusund från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Furusund som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Furusund.

Fastighetsmäklare i Furusund

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Furusund så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Furusund från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Furusund riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Furusund

Furusund är en ö och småort i Stockholms skärgård mellan Yxlan och Eknö i Blidö socken i Norrtälje kommun, Stockholms län. Idag präglas ön av många fritidsboende, speciellt sommartid. Furusund har även gett namn till den starkt trafikerade Furusundsleden som passerar mellan Furusund och Yxlan.

Yta: 21 hektar
Invånare: 118, år 2012

Här finns mer information om staden Furusund.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.