Fastighetsbolag som har fastigheter i Farsta

Annons:
I Farsta finns det 5 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Farsta. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Farsta. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Farsta så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Farsta så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Farsta så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Farsta. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Farsta har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Stockholm.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Farsta

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Farsta har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Farsta. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Farsta du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Farsta kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Farsta om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Farsta. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Farsta som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Stockholm.


Benitez Projektering AB
Dejeg


Fastighetsbyrån Farsta/Skogås
Storforsplan 36
123 47 Farsta


Fastighetsbyrån Högdalen/Örby
Storforsplan 36
123 47 Farsta


Hrs Invest AB
Forshagag. 45
123 31 FARSTA


Montagekonsult AB
Långviksv. 13 -15
123 52 Farsta

Annons:

Fastighetsägare i Farsta

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Farsta. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Farsta från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Farsta som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Farsta.

Fastighetsmäklare i Farsta

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Farsta så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Farsta från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Farsta riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Farsta

Farsta är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Farsta är belägen cirka åtta kilometer söder om Stockholms innerstad, väster om Nynäsvägen. Stadsdelen gränsar till Hökarängen, Sköndal, Larsboda, Farsta Strand och Fagersjö. Det moderna Farsta började planläggas redan på 1940-talet och byggdes på 1950-talets senare hälft.

Yta: 237 hektar
Invånare: 12 673 , år 2012

Här finns mer information om staden Farsta.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.