Fastighetsbolag som har fastigheter i Färentuna

Annons:
I Färentuna finns det 13 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Färentuna. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Färentuna. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Färentuna så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Färentuna så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Färentuna så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Färentuna. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Färentuna har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Stockholm.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Färentuna

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Färentuna har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Färentuna. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Färentuna du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Färentuna kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Färentuna om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Färentuna. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Färentuna som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Stockholm.


Lindvall Bil AB
Kungsbergav. 15Lundabergets Samfällighetsförening
LundabergetFärentuna El & Lantbruk HB
RingnäsFärentuna-Eneby Samfällighetsförening
Enbybacken 10AB Frejas Gossar
Kungsbergav. 33


Besiktningsexperten I Stockholm AB
Noralund 23
179 97 FÄRENTUNA


Djupvikens Samfällighetsförening
NORRSKOGS GÅRD
179 98 Färentuna


Hemma Hos Christin
Kungsbergav. 33
179 97 FÄRENTUNA


Johannelund-Ölsta Samfällighetsförening
Johannelund 1
179 98 Färentuna


Kungsberga Vägförening
Västertorp ERIKSLUND
Färentuna


Medaljmakarna Färings Ö
Stavsborgs Fabriksväg 11
179 97 FÄRENTUNA


Sven Lindström Fou
Vendeluddsvägen
179 97 FÄRENTUNA


Säkel Säker El och Allservice, AB
Västertorp 11
179 97 FÄRENTUNA

Annons:

Fastighetsägare i Färentuna

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Färentuna. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Färentuna från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Färentuna som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Färentuna.

Fastighetsmäklare i Färentuna

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Färentuna så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Färentuna från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Färentuna riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Färentuna

Färentuna är en före detta småort i Ekerö kommun och kyrkby i Färentuna socken på Färingsö. År 2005 bodde 68 personer i Färentuna. Här finns Färentuna kyrka som byggdes på 1100-talet. Inmurade i kyrkan finns runstenarna Upplands runinskrifter 20. I Färentuna finns en skola, med förskoleklass-årskurs 6.

Yta: 9 hektar
Invånare: 68, år 2005

Här finns mer information om staden Färentuna.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.